Sari la conținut

"Sultana" Esma din "Mireasa din Istanbul", vaduva atat in serialul turcesc cat si in realitate! Iata cu cine a fost casatorita celebra Ipek Bilgin si cat de mult a suferit dupa moartea sotului ei!

"Sultana" Esma din "Mireasa din Istanbul", vaduva atat in serialul turcesc cat si in realitate! Iata cu cine a fost casatorita celebra Ipek Bilgin si cat de mult a suferit dupa moartea sotului ei!

Talentata actrita isi gaseste intotdeauna echilibrul si pofta de viata in sanul familiei sale.

Ipek Bilgin s-a nascut in 1954, in Istanbul. Dupa ce a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Ankara, aceasta a devenit actrita cu drepturi depline in 1976 si de atunci a jucat in numeroase piese de succes in cadrul Teatrul de Stat din Ankara. In paralel cu rolurile din piesele de teatru Ipek Bilgin a primit si multe oferte de nerefuzat in seriale de televiziune.

Prima sa experienta pe micile ecrane a fost un rol intr-un serial politist "Hirsiz Polis, in anul 2005, care i-a adus un succes rasunator. Au urmat apoi si rolurile de exceptie din seriale precum: "Bicak Sirti", "Ezel", 20 Dakika", sau "Maral". Anul trecut a fost cooptata si in distributia serialului "Mireasa din Istanbul" si a fost extrem de incantata sa joace alaturi de actori talentati si foarte apreciati atat de publicul turc cat si de peste hotare.Desi se dedica trup si suflet carierei sale, Ipek Bilgin nu isi neglijeaza niciodata familia, pe care o adora. Aceasta este mandra de fiica sa, Cag Caliskur, care ii seamana foarte mult si care ii calca pe urme, ducand traditia mai departe. Se pare ca tanara a imbratisat actoria si a mostenit din talentul mamei sale.

In anul 2011, Ipek Bilgin si-a pierdut sotul, rapus de o boala crunta si a suferit enorm. Treptat aceasta a incercat sa-si regaseasca echilibrul si a revenit pe platourile de filmare. Singura sa alinare a fos fiica sa, Cag, pe care o adora, dar si profesia sa, care i-a oferit puterea de a merge mai departe. 

viewscnt