Sari la conținut

Secrete intre fete: Cristina Mihaela, trucuri despre cum sa ne aplicam machiajul in timp record! Doar in 10 minute!

Secrete intre fete: Cristina Mihaela, trucuri despre cum sa ne aplicam machiajul in timp record! Doar in 10 minute!

Cristina Mihaela a devaluit noi secrete despre aplicarea machiajului atunci cand ne grabim!

Cristina Mihaela a marturisit ca a fost deseori intrebata pe retele de socializare despre modul in care isi realizeaza machiajul zilnic si cum reuseste sa arate perfect in doar cateva minute petrecute in fata oglinzii.

"Nu imi amintesc sa-mi fi luat mai mult de zece minute sa ma machiez simplu! Pentru un machiaj mai complicat apelez la profesionisti in domeniu!", a spus Cristina Mihaela.
Iata care sunt pasii simpli pe care Cristina Mihaela ii urmeaza atunci cand isi realizeaza un machiaj simplu de zi:

Cristina Mihaela a dezvaluit ca intotdeauna incepe cu creionarea sprancenelor. Urmatorul pas il constituie aplicarea fodului de ten, pe care aceasta il realizeaza cu ajutorul unui buretel special, cu mana sau cu o pensula speciala. Urmeaza pudra pentru fixarea fondului de ten, care se face cu o pensula stufoasa
"Eu am tenul gras si insist cu pudra in zona "T", iar cele care au un ten normal pot folosi o cantitate mai mica pentru a nu incarca tenul!", a adaugat Cristina Mihaela.

Un urmator pas in constituie aplicarea fardului de ochi, pentru care Cristina Mihaela foloseste doar anumite culori pe care si le asorteaza in functie de imbracaminte. Apoi aceasta aplica creion dermatograf si tus pe pleoape si sub pleaoape. Spre final, Cristina a mentionat si de aplicarea fardului de obraz si a rujului.

viewscnt