S-a lansat grila de toamna Kanal D! Iata ce noutati pregatesc vedetele!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2018, 16:41
Foto(6)

Kanal D, petrecere cu tematica "Partytlon"! Iata in ce tabara se situeaza vedetele!

Kanal D a lansat grila de toamna in cadrul unei petreceri cu tematica, "Partytlon", unde vedetele statiei au respectat dress code-ul inspirat de fascinantul show "Exatlon", purtand fie tinute rosii, fie albastre, pentru a arata ce echipa sustin, Faimosi sau Razboinici. O petrecere de zile mari, la fel ca si show-ul-fenomen care a cucerit Romania inca de la primul sezon.

Si pentru ca dorintele telespectatorilor sunt indeplinite la Kanal D, statia a raspuns asteptarilor milioanelor de fani ai „Exatlon” extrem de curiosi sa afle detalii din culisele acestui concurs extraordinar.
Astfel ca, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, Ilinca Vandici si Vladimir Draghia vor prezenta „FanArena” emisiunea in care vor dezbate la cald, alaturi de invitatii lor- apropiati ai concurentilor „Exatlon”, fosti concurenti in primul sezonul al reality-ului si concurentii eliminati in sezonul doi al show-ului- tot ceea ce se intampla in Republica Dominicana.

 
O noutate in grila Kanal D din aceasta toamna va fi show-ul de fiecare vineri, „Vulturii de noapte”, prezentat de Catalin Cazacu, Victor Slav si Giani Kirita, o combinatie efervescenta si irezistibila de
umor si muzica buna. Late night show-ul va fi difuzat, incepand din 7 septembrie, in fiecare vineri, de la 23:15 si va aduce in fata telespectatorilor trei personalitati puternice, gata sa faca show de zile mari si sa deschida  pofta de weekend.
Curiosi, indrazneti si pusi pe distractie, cei trei Vulturi vor fac ceea ce le place: se vor simti bine impreuna si se vor intrece in glume, intr-un platou spectaculos, alaturi de un band exploziv! Victor Slav – gentlemanul perfect, Catalin Cazacu – autoironicul irezistibil, si Giani Kirita – baiatul rau si foarte vocal, se intalnesc si dau peste
cap orice asteptare!
 
Cel mai iubit si longeviv show de cultura generala, „Vrei sa fii milionar?” va reveni in atentia telespectatorilor, la Kanal D, avand-o pe Teo Trandafir ca prezentatoare, pentru a-i premia pe cei mai inteligenti romani! Emotiile uriase, tensiunea la maximum si  bucuria fara margini, atunci cand vine raspunsul corect, vor face din „Vrei sa fii milionar?” o experienta de neratat pentru intreaga familie. Data lansarii show-ului va fi comunicata ulterior.

Ne place sa ne testam si sa ne imbogatim cunostintele, dar si sa ne relaxam si sa ne distram in acelasi timp, asa ca emisiunea „Cash Taxi”, un quiz show prezentat de Catalin Cazacu, continua in fiecare zi, de luni pana miercuri de la ora 23:15. In aceasta ipostaza, Catalin Cazacu  premiaza de la volanul taxiului sau, concurentii isteti, care raspund tirului intrebarilor acestuia.
Kanal D si-a obisnuit telespectatorii de ani de zile cu cele mai bune seriale turcesti si a impus acest trend pe piata media din Romania,  asadar nu avea cum sa lipseasca din grila de toamna
o productie care se bucura de un succes urias – „Mireasa din Istanbul”.  Serile de luni si marti vor fi dedicate fanilor genului, care vor putea urmari in continuare cel de-al doilea sezon „Mireasa din Istanbul”, de la ora 20:00.     


Emisiunile care si-au cucerit publicul ani la rand, precum „Teo Show”, prezentat de indragitii Teo si Bursucu, difuzata in fiecare zi de la 15:00 si „Te vreau langa mine”, prezentata de frumoasa Andreea Mantea, difuzata in fiecare zi, de la 13:00, vor continua sa isi surprinda fanii, zi de zi, de luni pana
vineri. Cu emotie si daruire, Andreea Mantea si echipa de la „Te vreau langa mine” continua sa lege destine, iar Teo si Bursucu vor mentine treaza pofta de viata a romanilor de pretutindeni.    
Grupajele informative ale zilei, Stirile Kanal D de la 12:00 si de la 18:45, continua sa ofere cele mai relevante si echidistante informatii ale zilei, prin intermediul prezentatorilor Christian Sabbagh, Simona Patruleasa, Silvia Ionita, Ilinca Obadescu si Anca Ciota.
In fiecare duminica, de la 17:15, „Asta-i Romania”, emisiunea de reportaje prezentata de Mihai Ghita, continua sa uimeasca si sa cucereasca publicul cu materiale inedite, realizate in orasele, dar si in cele mai indepartate colturi ale Roamaniei, cu oameni unul si unul, care au adevarate povesti de spus.

Kanal D isi propune si in aceasta toamna sa suprinda si sa rastoarne ierarhiile in televiziune, sa provoace si sa inspire prin emisiuni care sa atraga un public cat mai divers, sa creeze noi trenduri si adevarate efuziuni sociale!
 

 

Taguri: