Roxana Vancea inainte si dupa Exatlon! Iata prin ce a trecut Faimoasa in Republica Dominicana dar si ce a facut de cand s-a intors in tara!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 nov 2018, 17:37

Roxana Vancea a vorbit deschis despre experienta traita la Exatlon, dar si despre conflictul cu Giani Kirita!

Invitata in platoul "Teo Show", Roxana Vancea a povestit cum a reusit sa faca fata conditiilor de la Exatlon si cum a ajuns sa se confunte cu Giani Kirita. Aceasta a marturisit ca s-a adaptat inca de la inceput conditiilor precare de la baraca, desi era extrem de dificil, insa se consola cu gandul ca vor reusi in scurt timp sa castige jocul pentru vila si se vor bucura de confort.

 

 

"Ne motiva mai tare sa tragem mai mult pentru jocul de vila, atunci cand mergeam la vila aveam toate conditiile si incercam sa ne descurcam, sa ne adaptam! Am plecat de acasa fixata, oricum eram pregatita psihic pentru tot ce avea sa se intample acolo!", a spus Roxana Vancea.

 

 

Fosta Faimoasa a marturisit ca inainte de plecarea in Republica Dominicana a urmarit competitia la televizor si avea deja preferati in randul Faimosilor, insa cand a ajuns la Exatlon nu si-a mai vazut colegii atat de spectaculosi.

"Am avut preferati in fata televizorului, dar cand am ajuns acolo nu ii mai vedeam atat de spectaculosi. In rest era cam cum vazusem si la televizor!", a adaugat Roxana Vancea.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!