Roxana Kirita, mesaj emotionant pentru tatal ei! Iata ce cadou inedit i-a cumparat concurentului Exatlon, astazi de ziua lui de nastere!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2018, 15:57

Roxana Kirita este foarte mandra de tatal ei si ii duce cu greu dorul de cand a plecat in Republica Dominicana.

Desi o incearca mari emotii si o apasa tristetea ca nu ii poate face urari personal tatalui ei, Roxana Kirita se consoleaza cu gandul ca acesta este bine si se descurca admirabil in competitia Exatlon.

Roxana a tinut sa sublinieze faptul ca tatal ei este nascut pe 3 aprilie si nu pe 3 martie asa cum multa lume confunda. Se pare ca aceasta confuzie se datoreaza faptului ca fostbalistul a fost declarat la nastere, de catre tatal sau pe 3 martie in loc pe data de 4 aprilie asa cum ar fi trebuit.

Vizibil coplesita de emotii, Roxana i-a transmis si un mesaj de suflet tatalui ei;
"Ii spun si eu "La multi ani!" sa fii sanatos, fericit, ca iubit te iubesc eu cat pentru o lume intreaga! Mi-e foarte dor de tine, sunt foarte mandra de tine si esti toata inima mea! Te iubesc cel mai mult!", a spus Roxana.


 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!