Laura Cosoi, prima poza cu fiica ei, Rita, dupa trei luni in care a tinut-o ascunsa! Iata cat mult ii seamana si ce familie frumoasa are actrita!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2018, 17:10
Foto(4)

Laura Cosoi este o mamica fericita si implinita, de cand a venit pe lume micuta Rita!

Laura Cosoi ne-a facut cunostinta cu Rita, fetita sa. Pentru prima data, actrita a dezvaluit intr-o poza pe instagram chipul fiicei sale. Micuta Rita a mostenit ochii albastri ai mamei ei si forma buzelor. Micuta Rita a fost fotografiata imbracata in ie, stand linistita in in pat si ii parea ca ii place sa pozeze.

Laura Cosoi a decis sa publice prima poza a fiicei sale pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a botezat-o pe micuta Rita.

Pana sa ne dezvaluie chipul fetitei sale, vedeta ne-a aratat-o pe Rita in diferite ipostaze.

Din momentul nasterii si pana azi, actrita a postat doar poze cu piciorusele micutei, cu fetita la maternitate, la plimbare, la munte, in parc, acasa, sau chiar din ziua botezului, insa de fiecare data Rita se afla cu spatele la aparatul foto.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!