Imagini nemaivazute de la botezul fiicei lui Bursucu! Iata cat de emotionanta a fost slujba religioasa! Ce anume nu s-a vazut ieri la TV, din timpul petrecerii micutei Anays! Ce surpriza a pregatit Bursucu invitatilor sai!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 oct 2018, 16:07

Bursucu si iubita sa sunt cei mai fericiti si impliniti parinti, de cand a venit in viata lor micuta Anays.

Fericitul tatic si partenera de viata a acestuia, Andreea, si-au botezat fetita. Micuta Anays Maria a fost in centrul atentiei si a atras admiratia tuturor prin dragalasenie. 

 

Ceremonia religioasa a fost extrem de emotionanta, mai ales momentul in care micuta Anays a fost scundata in cristelnita de catre preot. La fel de emotionata ca si Bursucu a fost si Alesia, fiica cea mare a iubitei sale, Andreea, care si-a intampinat surioara cu mare admiratie si dragoste. 

 

Slujba religioasa a fost completata cu o petrecere inedita la care au participat rudele celor doi parinti, prieteni apropiati si colegi ai cuplului. 

 

Muzica buna, invitati unul si unul, dans, tinute stralucitoare, in ton cu acest eveniment atat de special, toate acestea au facut din botezul micutei Anays Maria un eveniment memorabil pentru cei prezenti. 

 

 

Taguri: