Ilinca Vandici si Vladimir Draghia incep joi, de la ora 17:00, „FanArena”! Iata primele declaratii ale celor doi prezentatori!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 aug 2018, 17:21

„FanArena”, emisiune prezentata de Ilinca Vandici si Vladimir Draghia, dedicata milioanelor de fani ai „Exatlon”, va incepe joi, 30 august, la Kanal D, si va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00.

Dezvaluiri in exclusivitate despre ceea ce nu s-a vazut la „Exatlon”, noi perspective asupra a ceea ce se intampla in fascinantul reality, interviuri in premiera, cu apropiati ai concurentilor, dezbateri cu cei prezenti in platou pe temele cele mai sensibile legate de desfasurarea concursului si de evolutia  concurentilor, toate acestea vor face deliciul telespectatorilor intr-un talk-show inedit si intens.

„Vom despica firul in patru, vom analiza in amanunt fiecare cursa a concurentilor, vom descoperi punctele tari si pe cele slabe ale fiecaruia, vom discuta  cu invitatii nostri despre situatii create in concurs.

Luam pulsul fiecarui minut desfasurat in competitia Exatlon!”, a spus Ilinca Vandici.

Pe masura ce se vor face eliminari de la „Exatlon”, concurentii celui de-al doilea sezon vor veni in platoul „FanArena” sa isi povesteasca propria versiune a experientei traite acolo.   
Nu pierdeti incepand de joi, de la ora 17:00, „FanArena”, emisiunea care raspunde celor mai arzatoare intrebari despre fenomenul „Exatlon”!

 

Taguri: