Sari la conținut

Gimnasta medaliata la olimpiada Diana Bulimar intra in competitia Exatlon! Uite la ce a renuntat pentru cel mai dur concurs, ce o va tine departe de casa SASE luni

Gimnasta medaliata la olimpiada Diana Bulimar intra in competitia Exatlon!  Uite la ce a renuntat pentru cel mai dur concurs, ce o va tine departe de casa SASE luni

Diana Bulimar este medaliata la Jocurile Olimpice de la Londra - 2012, campioana europeana la gimnastica si a raspuns pozitiv provocarii de a participa la competitia Exatlon.

Diana a practicat gimnastica timp de 17 ani, dintre care si-a petrecut 10 ani alaturi de lotul olimpic. "A fost o experienta unica. Este si va ramane un stil de viata pentru mine", a marturisit concurenta de la Exatlon.

"La Exatlon am ajuns cu ajutorul gimnasticii, m-a contactat antrenorul meu. Eu am terminat cu sportul in luna iunie si am zis sa traiesc din nou adrenalina concursului", a spus ea.

In prezent, Diana este instructor de pilates si masterand la Facultatea de Educatie Fizica, asa ca nimeni nu se astepta ca fosta campioana sa puna pauza activitatilor ei zilnice pentru un show TV:

viewscnt