Giani Kirita si fiica sa, mai uniti dupa Exatlon! Fostul fotbalist a aflat ce a facut tanara cat timp el a fost plecat in Republica Dominicana! Iata cum a reactionat la declaratiile Roxanei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mai 2018, 18:35

Giani Kirita isi adora cei doi copii si incearca acum sa recupereze timpul petrecut departe de familia sa.

Invitati in platoul "Teo Show", Giani Kirita si fiica sa, Roxana au vorbit despre ceea ce a insemnat experienta Exatlon pentru fiecare in parte si ce schimbari le-a adus in viata de familie.

"Mie chiar mai imi trebuie cred ca o saptamana de reacomodare cu viata din Bucuresti!, atat fizic cat si psihic inca nu mi-am revenit! Pentru ca acest concurs a fost unul foarte dur, chiar daca la televizor se vede foarte frumos, doua echipe care se bat, conditiile acolo sunt foarte dure, de la mancare, dormit si astea te duc intr-un nivel de stres
caruia trebuie sa ii faci fata! Dar cand eram pe traseu uitam de aceste probleme!", a spus Giani Kirita.

"Te motivai singur si te gandeai la tot ce s-a intamplat in viata ta pana in momentul Exatlonului si intr-adevar am avut cateva evenimente cam tulburi in viata mea si mi-am dat seama de anumite lucruri si de ceea ce vreau sa fac in viata si mi-a prins foarte bine Exatlon si sunt cu totul si cu totul alt om!", a spus Giani Kirita.

Cel mai emotionant moment trait de fiica sa, Roxana, in perioada in care Giani Kirita se afla in Republica Dominicana a fost atunci ziua in care fostul fotbalist a implinit 41 de ani, iar tanara nu a avut cum sa isi serbeze tatal. Roxana i-a transmis atunci un mesaj emotionant dar in acelasi timp destul de transant deoarece s-a aratat foarte stricta cu viata personala a tatalui ei.

Iata cum a reactionat Giani la ceea ce i-a transmis fiica sa:

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!