Diana Belbita, despre concurentii de la Exatlon si relatia cu Ernesto, castigatorul Exatlon Mexic! Iata cum si-a caracterizat fostii colegi si ce relatie are acum cu mexicanul Ernesto!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mai 2018, 17:18
Foto(8)

Diana Belbita a vorbit deschis despre tot ceea ce a insemnat pentru ea, experienta Exatlon.

Protagonista rubricii "Test de vedeta" din aceasta saptamana, Diana Belbita a vorbit deschis despre ceea ce a trait in Republica Dominicana si cat de mult i-a schimbat viata experienta Exatlon.

"Raspund sincer si prompt: da, imi doream sa raman! Eu nu am vrut sa plec de atunci, dar daca asa a fost sa fie, pana la urma asta e! Nu stiu, eu sper ca voi merge din nou acolo, poate intr-un sezon urmator!", a spus Diana Belbita.

Desi a parasit competitia mult prea devreme, in urma voturilor publicului, Diana Belbita a continuat sa isi sustina fostii colegii din Echipa Faimosilor si a marturisit ca isi doreste enorm ca Larisa sa castigatoarea marelui premiu Exatlon.


 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!