Sari la conținut

Cristina Mihaela, interviu despre moda cu eleganta Corina Chiriac! Iata ce dezvaluiri inedite a facut indragita artista despre perferintele sale vestimentare!

Cristina Mihaela, interviu despre moda cu eleganta Corina Chiriac! Iata ce dezvaluiri inedite a facut indragita artista despre perferintele sale vestimentare!

Corina Chiriac a vorbit deschis despre stilul vestimentar de altadata!

Cristina Mihaela a patrans in universul Corinei Chiriac si a descoperit cateva trucuri vestimentare ale artistei, care au ajutat-o de-a lungul carierei sale.
Fascinata de intalnirea cu marea doamna a muzicii usoare romanesti, Cristina Mihaela i-a marturisit Corinei Chiriac faptul ca adora tinutele sale din anii '80, care continua si astazi sa constituie o sursa de inspiratie pentru multi designeri.

Artista a declarat ca in anii '80 a purtat tinute de scena inspirate din stilul vestimentar al marelui designer Christian Dior, care in anii '60 inventase celebra rochie foarte stramta pe talie si cu o fusta extrem de larga sub care exista un jupon.
"Ma ajuta foarte mult genul acela de rochie, incat puteam sa o dansez pe scena! Rochia o dansam si ma dansa si ea pe mine!", a spus Corina Chiriac."Sigur ca anii au trecut si mi-am facut propriul stil vestimentar in functie de ocazie, sau de anotimp, sau chiar de varsta!
Intrebata daca ii plac accesoriile, Corina Chiriac a marturisit ca adora sa-si accesorizeze tinutele cu cele mai sofisticate bijuterii si a reusit in timp, sa isi creeze colectie impresionanta.


Indragita artista a dezvaluit ca poarta aceeasi pereche de cercei de peste 40 de ani si chiar la un moment dat a fost recunoscuta dupa cerceii sai celebri din aur, in forma de fundite.

"Imi plac asa de mult incat am reusit sa imi creez o colectie care sa se potriveasca coloristic cu rochiile, cu evenimentul, cu anotimpul! E adevarat cateodata exagerez si port cam multe!", a adaugat Corina Chiriac.

viewscnt