Cristina Mihaela, despre costumele de baie care se poarta vara aceasta! Iata care sunt trendurile momentului!

Webeditor: Silviu Bunea Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2018, 16:30
Foto(4)

Cristina Mihaela a vorbit despre accesoriile pe care le putem purta la plaja.

Cristina Mihaela a vorbit in cadrul rubricii "Secrete intre fete" despre cele mai in voga modele de costume de baie in acest sezon estival.

Primul element care ne vine in minte atunci cand este vara este, evident, costumul de baie. Modelele costumelor de baie se schimba de la un an la altul si capata accente noi.

Costumele de baie care se poarta in acest sezon sunt indraznete, cu imprimeuri sexy si taieturi care creeaza iluzii optice remarcabile:

Emiliana, manechinul Cristinei Mihaela din aceasta editie "Secrete intre fete", a devenit cunoscuta odata cu aparitia in sezonul III "Bravo, ai stil!", unde a facut echipa, in primele saptamani, cu Iuliana, cea care avea sa castige titlul suprem al sezonului.

Emiliana, nu a castigat concursul "Bravo, ai stil!", dar a strans o audienta uriasa pe retelele de socializare, acolo unde e urmarita de sute de mii de fani. Recent, ea si-a anuntat admiratorii ca va aparea din nou la TV, pe KANAL D, unde va fi invitata Danei Lutu la rubrica "Casa de vedeta" din cadrul Stirilor KANAL D.

Editia va fi difuzata duminica in cadrul principalului grupaj informativ al zilei, care incepe la ora 19:00.

 

Taguri: