Cristina Mihaela, aparitie de senzatie, de ziua ei, in platou la "Teo Show!" Ce sfaturi le-a dat ea doamnelor si domnisoarelor?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iun 2018, 15:34

Cristina Mihaela a fost serbata in direct de catre Teo si Bursucu chiar in platoul emisiunii.

Cei doi prezentatori au intampinat-o pe frumoasa prezentatoare a rubricii "Secrete intre fete"  cu un tort apetisant pe care Bursucu abia astepta sa-l devoreze, insa nu inainte de a afla cateva secrete de la frumoasa Cristina Mihaela care a imbracat o superba rochie aurie, accesorizata doar cu un ruj rosu, puternic si cu un machiaj foarte discret.

De pe degetul prezentatoarei nu putea lipsi pretioasa bijuterie-inelul de logodna oferit de iubitul ei in urma cu cateva saptamani.

Cristina Mihaela a vrut sa le spuna in primul rand cateva sfaturi doamnelor si domnisoarelor care vor sa poarte combinatia de non culori alb-negru! Urmareste si tu video si vezi care sunt cele mai importante detalii atunci cand alegi astfel de outfituri in aceasta vara!

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!