Charlie Ottley, emisiune despre Romania! Britanicul iubeste tara noastra mai mult decat o fac romanii! Iata ce dezvaluiri face omul printului Charles!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2018, 16:46

Charlie Ottley este pasionat de turismul din Romania si tocmai de aceea a ales sa promoveze cele mai frumoase destinatii turistice din tara noastra, prin intermediul unui serial de exceptie.

Serialul ofera un portret al regiunilor istorice ale României prin intermediul călătoriei, bucătăriei tradiţionale, culturii specifice fiecărei zone, meşteşugurilor, istoriei şi arată telespectatorilor uimitoare peisaje şi zone naturale protejate din întreaga ţară. Scopul acestor documentare este de a milita pentru conservarea monumentelor vechi, să arate devastarea produsă de defrişările ilegale şi de a prezenta oameni care se luptă să protejeze parte din cele mai ameninţate cu dispariţia clădiri istorice şi zone naturale.

In această aventură, Charlie Ottley întalneste bucatari celebri, muzicieni, povestitori, istorici, oameni cu influenta, ecologisti si un intreg spectru de oameni simpli care il vor convinge că Romania este, inca, cea mai frumoasa si extraordinara tara din Europa.

 

 

Taguri: