CEO-ul Garanti Bank Romania descopera tara noastra! Omul de afaceri turc s-a indragostit de Romania si a scris o carte despre cele mai pitoresti locuri in care turistii straini se pot simti ca acasa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2018, 15:44

"Descopera Romania", in viziunea omului de afaceri Ufuk Tandogan! Iata ce locuri a descoperit turcul cu suflet de roman!

Omul de afaceri turc, Ufuk Tandogan, CEO-ul Garanti Bank Romania, se numara printre persoanele sensibile, care au ceva de spus, care scriu sau picteaza, dar care in acelasi timp fac si alte lucruri impresionante.

Ufuk Tandogan a urmat studii Facultatii de Economie in Turcia si lucreaza de treizeci de ani in domeniul bancar. Inainte de a veni in Romania si de a ocupa functia de CEO Garanti Bank, Ufuk Tandogan a trait si a lucrat doar in Istanbul.

"Am ales cea mai grea formula, pentru ca mi se parea ca Romania era o tara pe care nu o cunosteam si dupa ce am lucrat 24 de ani la Istanbul, plecam nu intr-un alt oras ci intr-o alta tara si atunci m-am emotionat si m-am bucurat ca voi cunoaste o tara noua si acum dupa sase ani imi dau seama ca am luat cea mai buna hotarare, pentru ca eu ma simt bine in Romania! Va spun lucrul asta din suflet! Sunt fericit sa traiesc si sa lucrez in Romania! Romania este

o a doua tara pentru mine!", a spus omul de afaceri.

 

Taguri: