Ce ar face Ilinca Vandici in Republica Dominicana. Provocare inedita la ''Teo Show''

Webeditor: Daniela Iliuta Author: Oana Picerea
Actualizat: 02 oct 2018, 17:26

Ilinca Vandici a facut un spectacol de zile la ''Teo Show''. Alaturi de ea, cu mici intarzieri, a venit si Valdimir Draghia si au facut un spectacol pe cinste.

Ilinca a facut anuntul mult asteptat de telespectatorii Kanal D si anuma cand va fi diuzata emisiunea FanArena:

''S-a mutat FanArena, asta e foarte important. Venim miercurea si joia, in fiecare seara in aceste doua zile, imediat dupa Exatlon. Pentru ca asa avem ocazia sa discutam, sa dezbatem si sa despicam firul in patru la cald, cu invitati la care nici nu va ganditi. cu invitati direct implicati in cele mia picante si interesante subiecte care au loc in fiecare seara de miercuri si de joi si nu numai.

Pentru ca noi dezbatem tot ce se intampla interesant la Exatlon. Insa asta e important, ca avem ocazia sa discutam la cald cu oamenii direct implicati in subiecte si sunt convinsa ca va fi spre deliciul celor de acasa si mai mult de cat a fost pana acum la FanArena.  Exclusivitati multe, materiale in premiera pentru ca asa i-am obisnuit pe cei de acasa si asa au facut deja cunostinta cu FanArena'', a spus Ilinca Vandici invitata la ''Teo Show''.

Bursucu le-a pregatit o provocare inedita Ilincai Vandici si lui Teo, acestea au avut de continuat, cu anumite cuvinte, povestea: ''M-am trezit in baraca, in Republica Dominicana....''

Cat de tare s-a amuzat Bursucu si cum s-au descurcat cele doua si ce a iesit, vedeti in materialul de mai jos: 

 

 

Taguri: