Ce a descoperit Bruce dupa ce s-a intors de la Exatlon? Cum a reusit sa stea de parte de sotie si de fiica lui?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 iun 2018, 16:48

Bruce a povestit la Teo Show cum a reusit sa faca fata timp de trei luni competitiei Exatlon si mai ales cum a reactionat cand si-a vazut familia dupa trei luni.

Fostul concurent a povestit ca a mai avut o tentativa de a fi ales printre concurentii care sa participe la competitie, insa nu a putut onora acea initatie pentru ca sotia lui tocmai nastea. Dupa, insa, cea care i-a stat alaturi si la bine si la greu a reusit sa il convinga ca merita sa traisca aceasta experienta, mai ales ca este si un moment propice deoarece fiica lor nu este atat de mare cat sa inteleaga si sa perceapa absenta lui.

Astfel, Bruce a participat la cea mai dura competitie sportiva unda si-a dorit sa isi testeze limitele, si-a dorit sa faca foamea, dupa cum spune chiar el, sa doarma in cotet si sa experimenteze tot felul de exercitii atat fizice cat si psihologice."M-a ajuta tsi m-a schimba tfoarte mult, m-a facut mai responsabil si mai recunoscator. Decizia este foarte grea si trebuie luata individual. Fetita avea doar doua luni, nu era chiar atat de activa si am zis ca cel mai bine e acum." 

 

 

Taguri: