Sari la conținut

Bianca Rus s-a ingrasat foarte mult si a luat o decizie radicala! "Am peste 80, e tragic! Vreau sa ajung la 50 de kilograme!"

Bianca Rus s-a ingrasat foarte mult si a luat o decizie radicala! "Am peste 80, e tragic! Vreau sa ajung la 50 de kilograme!"

Artista a marturisit cu nu vrea sa-si taie stomacul ci va recurge la o alta metoda inedita de slabit.

Bianca Rus se pregateste de maritis, anul acesta si isi doreste sa slabeasca pana la nunta. Aceasta a inceput sa se ingrase foarte mult in ultimul timp si s-a hotarat sa ia masuri radicale pentru a slabi pana la fericitul eveniment.
"Nu vreau sa imi tai stomacul, vreau sa imi puna un medic un balon in stomac. Fara riscuri! E o interventie care dureaza putin.", a spus Bianca."Dragostea ingrasa! Eu sunt o femeie implinita. Si pe sistem nervos mi se intampla. De cate ori ma enervez, ma duc la frigider si incep sa mananc. Si eu nu mananc mult, ciugulesc. Ciugulesc de ici, de colo. Iubitul stie ce fac, dar nu comenteaza nimic.Eu o sa ma marit si daca slabesc si daca nu slabesc. Iubitul meu vrea. E foarte convins. Suntem fericiti! Anul asta o sa facem nunta. Multumesc lui Dumnezeu ca totul e ok. Cred ca maine o sa ma duc sa fac analize. Din ce am citit pe internet, e un doctor bun. Am emotii teribile, toata tremur. Cred ca de-asta si mananc mult, de la emotii. Nu dorm noaptea, ma gandesc numai la asta. E ceva important pentru mine. Sper ca analizele sa iasa bine, iar interventia sa fie un succes. Nu o sa renunt la persoana care ma iubeste, chiar daca vreodata o sa slabesc si o sa arat senzational. Iubitul are incredere in mine si in ce simt", a spus Bianca Rus, astazi, la Teo Show.


 

viewscnt