Bianca Dragusanu, declaratii in exclusivitate despre barbatul care i-a furat inima dupa despartirea de Victor Slav:"Nici nu stia cine sunt..." Vedeta a vorbit si despre reactia fostului ei iubit, prezentatorul WOWbiz

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iun 2018, 17:08

Bianca a raspuns cat se poate de direct si sincer tuturor intrebarilor puse de Teo si Bursucu, inclusiv despre proaspata idila cu tanarul englez.

"Eu sunt un om asumat si asta stie toata lumea, s-a intamplat ca ne-am cunoscut prin niste prieteni comuni si a indraznit sa ma abordeze pentru ca nu stia cine sunt. Eu vorbesc de foarte putin timp, nu sunt neaparat intr-o relatie, nu pot defini, insa este frumos. S-a intamplat ca a avut curajul sa ma abordeze pentru ca el nu este roman. Mi s-a parut amuzant sa nu stie cine sunt.

I-am zis sa verifice Instagram-ul meu. Eu nu mai aveam poze cu Vicotr si copilul, acel om mi-a sters  2000 de poze din viata mea, el s-a uitat si m-a intrebat daca sunt intr-o relatie. Eu nu l-am mintit.

Am iesit sa luam cina, s-a intamplat faza cu paparazzi. Ma simt "amazing", nu sunt foarte multe lucruri de spus, nu as putea spune ca am o relatie.

Am iesit de doua ori la cina, la un alt restaurant. Eu nu m-am urcat niciodata in masinile lui. Nu am pus intrebari despre masinile lui.

Victor are cheia casei, vine oricand la fetita noastra, este copilul lui, este un tata care isi iubeste copilul atat de mult..." Ce alte declaratii a mai facut Bianca, vei putea vedea in video alaturat!

 

Taguri: