Betty, fiica lui Florin Salam, prima aparitie la TV dupa ce a nascut! Aceasta a povestit totul despre sarcina la ''Teo Show''

Author: Oana Picerea
Actualizat: 18 oct 2018, 16:47

Betty Salam a vorbit in premiera, la ''Teo Show'', despre cum a decurs nasterea si despre cum se descurca in rolul de proaspat mamica.

Betty Salam a nascut pe 1 octombrie, chiar de ziua lui Florin Salam, un baietel perfect sanatos. Acesta a primit numele de Matthias Stefan, numele vine atat de la nasii lui Betty si al lui Catalin, cat si de la mama lui Betty. 

Betty Salam a povestti pe larg cum a fost experienta nasterii, dar si cum a reactionat tatal ei atunci cand is-a vazit pentru prima data nepotul.

Vezi dezvaluiri in exclusivitate despre motivul pentru care a nascut prin cezariana, cat si despre cum decurg zilele alaturi de micutul Matthias, in materialul video de mai jos:

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!