Andrei Stoica, fostul concurent de la Exatlon s-a ingrasat cinci kilograme de cand a revenit acasa! Iata ce dezvaluiri a facut despre alimentatia din Republica Dominicana si cat este de rasfatat acum de sotia sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2018, 17:17

Andrei Stoica a dus dorul mancarurilor sale preferate in perioada in care a participat la Exatlon.

Andrei Stoica a marturisit ca cele mai dificile momente resimtite in competitia Exatlon au fost cand nu isi putea potoli dorul de familie, care l-a macinat enorm pe durata celor doua luni.

Pe de alta parte, Andra, sotia lui a declarat ca empatiza chiar si in ciuda distantei cu Andrei si ca si ea a slabit in aceasta perioada din cauza dorului.

Aceasta s-a descurcat foarte greu cu cei doi copii in perioada in care sotul ei a fost plecat in Republica Dominicana, insa a reusit sa treaca peste toate dificultatile si este mandra de perfomantele lui Andrei.

"Cu totii atunci cand simtim nevoia de a manca devenim irascibili! Am mancat din toate cand am venit! Mi-a fost rau chiar si dupa ce am plecat din concurs, m-a durut ficatul o saptamana, stomacul, pentru ca le-am dat un soc cat am stat acolo!", a spus Andrei Stoica.

 

Taguri: