Alina, fosta concurenta de la Exatlon, despre momentul unic petrecut in Republica Dominicana, pe care si-l va aminti mereu! "Nu stiu daca este bine ceea ce fac, pentru ca trebuie sa dezvalui ca..."

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2018, 19:43

Alina, fosta concurenta de la Exatlon a vorbit deschis despre cea mai frumoasa experienta traita in Republica Dominicana.

Alina de la Exatlon a acceptat provocarea lansata de Sergiu de a participa la "Test de vedeta". Fota razboinica si-a deschis sufletul si a impartasit din exaperienta traita in Republica Dominicana.
Intrebata de catre Sergiu daca pastreaza in suflet un moment unic de care cu siguranta isi va aminti mereu, Alina a raspuns cu sinceritate ca a existat un astfel de moment unic pe care nu-l va uita niciodata.


"Am un moment unic, cules din experienta pe care am avut-o! Nu stiu daca e bine ceea ce fac acum pentru ca trebuie sa dezvalui! Sper ca nu se uita producatorii, pot sa spun. Am castigat o recompensa superba si dupa ce am terminat filmarile, am asteptat sa adoarma toata lumea, apoi am cobor pentru ca voiam ciocolata! Am incercat toate geamurile si am gasit unul deschis si am intrat pe geam! Eram in halat! Am gasit doua cutii de ciocolata.
Am baut cafea si am mancat ciocolata, cand sa plec am vazut camera in spatele meu. Pur si simplu am sarit! Ma uitam la ciocolata si nu stiam ce sa fac! Am luat doar trei patru le-am bagat in buzunar si am fugit!", a spus Alina.

 

Taguri: