Teo Trandafir, in lacrimi! Vestea ca Stela Popescu a fost gasita fara suflare in apartamentul ei a picat ca un trasnet in platoul "Teo Show"! "A fost si va ramane un om fabulos care aduna in jurul ei oameni veseli!" Iata cum a reactionat prezentatoarea TV

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2017, 17:33

Teo si Bursucu au fost de-a dreptul socati de cumplita veste.

Teo Trandafir a trecut prin cele mai dificile momente in direct, deoarece tragica veste despre moarte fulgeratoare a indragitei actrite Stela Popescu a picat ca un trasnet. Teo, Bursucu si invitatii lor, Dinu si Deea Maxer au fost de-a dreptul uluiti pentru cateva minute deoarece nu le-a venit sa creada ceea ce aflasera din regie.

Se pare ca din primele investigatii, indragita actrita a decedat in urma unui stop cardio-respirator care s-a produs in urma cu putin timp, cand trupul artistei ar fi fost gasit fara suflare chiar de fiica sa, care a alertat serviciul de urgenta la

fata locului.

"A fost o prietena minunata si un om care ne-a invatat si m-a invatat: <<Sa nu te lasi! Cat o sa dai din degetul ala, sa nu te lasi!>> S-a lasat, dar un artist nu moare niciodata! Si nu i-ar fi placut sa ma vada plangand! A fost si va ramane un om fabulos care aduna in jurul ei oameni veseli!", a spus Teo.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!