"Teo Show", patru ani de la prima emisie difuzata pe Kanal D! Iata ce surprize au pregatit Teo si Bursucu!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2017, 16:47

Vedetele dau extemporal! Iata cine reuseste sa ia nota maxima la umor!

Teo Trandafir a sarbatorit cei patru ani de emisie alaturi de cei mai buni prieteni. Amna, Cream, Stefan Stan, Silvana Riciu, Andrei Leonte si Carmenn Bruma au surprins-o placut pe Teo cu cele mai inedite cadouri.

"Intotdeauna am avut sentimentul ca totul in viata asta se leaga de mare! E sambata, e ora 16:45 si se implinesc exact in momentul asta patru ani din momentul in care "Teo Show" s-a lansat! Am venit la mare pentru ca ne place tuturor marea, tuturor celor care lucreaza sau au lucrat vreodata la "Teo Show", ca sa va spun
tuturor ca va multumesc! Editori, producatori, redactori, cameramani, va multumesc pentru ce faceti, ce-ati facut si pentru ce veti face pentru emisiunea asta! si pentru ca tot spuneam ca ne place marea: <<La mai mare!>>, a spus Teo.

Teo Trandafir a retrait cele mai emotionante momente din prima editie a emisiunii sale, difuzata acum patru ani, la Kanal D:

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!