Teo, pentru prima data la test de vedeta! Nu-i place sa stea pe scaunul din dreapta! Iata cum arata masina vedetei!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2017, 16:47

Teo Trandafir are permis, insa nu-i place sa conduca!

Dupa indelungatele insistente ale lui Sergiu, Teo a acceptat provocarea si au plecat impreuna intr-un scurt periplu prin Bucuresti, la bordul masinii sale.

Teo a incercat sa fuga insa n-a reusit sa scape de insistentele lui Sergiu, care a fost de-a dreptul uluit de interiorul masinii colegei sale.
Vedeta a dezvaluit pentru prima data ce detine anume detine in masina. Aceasta are un adevarat arsenal de obiecte utile, de care se foloseste atunci cand pleaca la drum: un cos de gunoi, oglinda, mancare, veioza si multe alte lucruri de care nu se poate desparti.

Desi a marturisit ca nu ii place sa conduca, Teo a declarat ca adora sa stea pe bancheta din spate, acolo unde geamurile sunt negre si nu ii descopera identitatea in trafic.
Odata ce a acceptat sa stea pe scaunul din dreapta al masinii sale, Teo a inceput sa cante impreuna cu Sergiu melodii vechi si a dezvaluit lucruri din viata sa:

 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!