Subiecte de senzatie la "Asta-i Romania", in aceasta duminica, de la 20:00! Descoperire socanta a doi frati care au fost sclavi in lagarul de la Berevoesti!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2017, 16:29

“Asta-i Romania!” va prezinta povestea terifianta a sclavilor de la Berevoesti, la un an de cand mascatii descindeau in satul din Arges, locul in care romii isi facusera lagar.

Duminica seara, aflam povestea infioratoare a fratilor Cristi si Dan Bratu, doi tineri care au scapat din iadul de la Berevoesti, dar au gasit puterea sa povesteasca, in premiera, la “Asta-i Romania!”, dureroasa lor poveste.

In doar doua luni, perioada in care au fost sechestrati si molestati, viata fratilor Bratu s-a schimbat radical si dramatic. Atat Dan cat si Cristi sunt de nerecunoscut, sunt incapabili fizic si psihic sa isi poarte singuri de grija si traiesc de pe o zi pe alta.

Autoritatile i-au salvat din infern, dar i-au aruncat la marginea societatii, s-au descotorosit de ei.

Ororile prin care au trecut fratii Bratu sunt greu de descris in cuvinte si au lasat urme adanci in sufletele si pe chipurile celor doi tineri care, din barbatii care erau odinioara, au ajuns niste umbre. Mai tragic este ca, de cand au scapat din mainile romilor, nimeni nu s-a mai interesat de soarta lor desi acum, mai mult ca oricand, ei au nevoie de ajutor.

Urmariti duminica, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania!”, in premiera, povestea socanta a fratilor Bratu, doi dintre sclavii salvati din infernul de la Berevoesti.

 

Taguri: