Simona Patruleasa si fetita ei, Ingrid, au facut echipa pe marile ecrane! Iata cat de mandra este prezentatoarea TV de fiica sa!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2017, 15:56

Vedeta Kanal D, Simona Patruleasa, este pentru o ora şi jumatate, o Vrajitoare rea, personaj negativ în filmul de animatie Dragonul vrajit, care va fi proiectat în toate cinematografele din România începand cu data de 1 Decembrie 2017.

Fiica ei, Ingrid, este vocea simpaticei veverite Kamikaze, o prezenta activa din timpul calatoriei initiatice a eroilor din film.

"Este o experienta minunata pentru noi. Cele mai frumoase momente le traim întotdeauna în familie. Nu exista bucurie mai mare. În fiecare saptamâna mergem la film pentru ca Ingrid de mica a fost fascinata de tot ce înseamna animatie!", a declarat Simona Patruleasa.
 
In filmul de animatie „Dragonul vrajit” veti mai putea auzi voci celebre, precum cele ale lui Dorin Chiotea, Anca Serea, Simona Dragomir, Dora Ortelecan Dumitrescu, Olga Bella sau Marius Savescu.

Coloana sonora este interpretata de Ruby.
Filmul „Dragonul vrajit” face parte din campania „De 1 Decembrie, reunim familiile la cinema”, lansata de Agentia de comunicare PiArt Vision cu scopul de a le reaminti parintilor cât de important este pentru copii timpul petrecut în familie. Simona Patruleasa si Anca Serea participa la acest proiect impreuna cu copiii lor, care interpreteaza si ei roluri ale unor personaje simpatice.





 

 

Taguri: