Secrete intre fete: Cristina Mihaela ne dezvaluie care sunt cele mai in voga accesorii ale momentului! Brosele, cele mai cool accesorii ale sezonuluii! Iata in cate feluri le puteti purta!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2018, 18:38

Cristina Mihaela a adus in prim plan noile tendinte in materie de brose!

Cristina Mihaela a marturisit ca de ceva vreme este de-a dreptul obsedata de brose si a inceput sa le poarte la orice tinuta. Daca de-a lungul timpului femeile isi accesorizau tinutele cu brose pretioase, in prezent aceste accesorii au inceput sa fie purtate in multe alte moduri, reusind sa ofere o tenta speciala oricarei tinute terne.


"In ultima vreme am capatat o obsesie pentru brose si imi accesorizez absolut orice imi pica in mana cu brose! Pentru ca sunt in tendinte, se poarta si orice haina terna o transforma! Nu exista limite, puneti-va brose
cat de multe puteti, oriunde credeti ca se potrivesc: in par, pe guler camasii, chiar si pe sacou!", a spus Cristina Mihaela.


Tenisii simpli pot deveni pe loc elementul principal al unei tinute cu ajutorul broselor. Aceste bijuterii le ofera o nota aparte, facandu-i pretiosi.
O alta maniera de a purta o brosa este aceeaa de a accesoriza o curea simpla sau un cordon, care poate iesi din anonimat datorita unei brose superbe.
Iata in cate alte moduri pot fi purtate aceste accesorii inedite:

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!