Secrete din culisele Exatlon! Alina, fosta razboinica desluseste misterul relatiei sale cu Stefan! Sa fie oare dragoste? Iata ce simte pentru Stefan, dar si ce se va intampla atunci cand fostul ei coechipier va reveni in tara!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2018, 16:28
Foto(4)

Alina, fosta razboinica de la Exatlon, si-a deschis sufletul si a povestit prin ceea ce a trecut in perioada petrecuta in Republica Dominicana.

Recent intoarsa din Republica Dominicana, Alina a hotarat sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca deschis despre presupusa relatie cu Stefan. Fosta raboinica a tinut sa sublinieze ca intr-adevar ii este dor de Stefan.

"Imi este dor de un prieten, de un amic, de acea persoana careia ii puteam spune ce am pe suflet! Nu pot spune ca m-am simtit atrasa de el din punct de vedere fizic, pentru ca eram atat de stresati!", a spus Alina.

Intrebata daca il va astepta pe Stefan la aeroport, Alina s-a gandit ca e posibil sa nu faca o greseala deoarece vor fi prezente acolo cu siguranta multe fane ale acestuia.

"Nu stiu! E bine sa fac acest lucru? Pai da, dar vor fi sute de fane acolo, daca se vor supara pe mine! As vrea sa ii las timp pentru cei care ii are in suflet si daca o sa ies cu el la o cafea, sau la un film, sau sa mancam ceva,

are timp cu siguranta dupa sa ma caute!", a adaugat Alina.

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.