Raoul si Mirabela Dauer s-au impacat, dupa trei ani in care nu si-au vorbit! "Am o prietenie foarte frumoasa cu Mirabela, incat imi place sa cred ca acei trei ani..." Iata ce dazvaluiri a facut artistul!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2017, 16:49

Cantaretul a  marturisit ca este mandru de prietenia frumoasa pe care o are cu Mirabela Dauer si considera ca cei trei ani in care nu si-au vorbit au reprezentat trei ani de meditatie in care au reflectat si s-au recules. Dupa trei ani de pauza cei doi au reluat prietenia lor veche si au inceput sa colaboreze din nou si din punct de vedere profesional.

Cantaretul a  marturisit ca este mandru de prietenia frumoasa pe care o are cu Mirabela Dauer si considera ca cei trei ani in care nu si-au vorbit au reprezentat trei ani de meditatie in care au reflectat si s-au recules. Dupa trei ani de pauza cei doi au reluat prietenia lor veche si au inceput sa colaboreze din nou din punct de vedere profesional.

"Am o prietenie foarte frumoasa cu Mirabela, incat imi place sa cred ca acei trei ani in care nu am vorbit, acei trei ani de pauza, au fost trei ani de meditatie, de reculegere! Se spune ca doua persoane ajung la concluzia ca sunt prieteni vechi atunci cand nu mai au niciun subiect de discutie! Fie in cei trei ani am fost prieteni vechi si nu mai aveam nimic de discutat, fie s-au aliniat astrele si uite-ne adunati atat de frumos ca nici nu imi vine sa cred! Am asa un suflu, un suflu care mie imi lipsea, vorbesc de

momentel alea de care am nevoie ca sa pot crea!", a spus Raoul.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!