Protagonistii serialului "Patria mea esti tu" traiesc o iubire ca-n filme! Halit Ergenc este indragostit ca-n prima zi de frumoasa lui sotie, Berguzar Korel pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2017, 17:11

Cei doi actori au o casnicie reusita de opt ani si isi traiesc dragostea cu aceeasi intensitate.

Berguzar Korel, una dintre cele mai frumoase şi talentate actrite din Turcia, cunoscuta in Romania din serialul "1001 nopti", dar si ca sotie a celebrului actor turc Halit Ergenc, partenerul sau din serial si eroul principal din serialul "Suleyman Magnificul".


Indragitii actori Halit Ergenc (46 de ani) si Berguzar Korel (34 de ani), pe care i-ati cunoscut in serialul "1001 de nopti" formeaza unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din Turcia.
Cei doi s-au indragostit chiar pe platourile de filmare de la serialul mai sus mentionat, iar in 2009 si-au unit destinele si traiesc si astazi o minunata poveste de dragoste si se bucura de fiul lor Ali, in varsta de sapte ani.


Desi se dedica trup si suflet actoriei, talentata Berguzar Korel revine din cand in cand si la o alta mare pasiune comuna cu cea a sotului ei, muzica.
Anul trecut, Berguzar Korel a petrecut timp pretios in studioul de iregistrari pentru a lansa albumul ce contine 12 melodii semnate Sezen Aksu, compozitoare si solista deosebit de apreciata în Turcia. Stilul muzical interpretat este jazz. Vocea calda a actritei s-a facut remarcata chiar si in cateva seriale de succes.


In prezent, cei doi soti filmeaza pentru productia de epoca "Patria mea esti tu", care a avut premiera in toamna anului trecut, la postul Kanal D din Turcia.
Marele proiect a fost lansat in cadrul unei fastuoase gale, care a avut loc la Cannes. Actiunea din "Vatanim sensin" are loc în 1919, în timpul Razboiului de Independenta al Turciei, cand frumoasa Azize (Berguzar) isi creste cu greu cei trei copii, in timp ce sotul ei, soldatul Cevdet (Halit), infrunta ororile de pe front.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, premiara serialului „Patria mea esti tu”, cu Halit Ergenc si Berguzar Korel in rolurile principale!
 

 

Taguri:

Episodul 41 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 23 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.