Noul sezon "Bravo, ai stil! All Stars" vine cu o provocare inedita: atelierul de croitorie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 ian 2018, 18:44

O premiera in ecomonia emisiunii este ca cele 11 concurente vor avea ocazia sa isi demonstreze talentul creativ intr-un atelier de croitorie in toata regula, plasat chiar langa platoul unde au loc celebrele defilari.

Cochet, intim, utilat cu toatele cele necesare, inclusiv cu materiale dintre cele mai sofisticate, gata sa satisfaca cele mai exigente si neasteptate cereri, atelierul de croitorie va fi aliatul cocurentelor, dar si locul unde departajarea poate deveni foarte clara. Cand ai toate mijloacele la dispozitie, doar creativitatea va face diferenta.


"Aici in atelier, fetele vor patrunde in fiecare zi, aici le vor astepta Mari si Boghi, ajutoarele noastre de nadejde! Mari este una dintre cele mai bune croitorese care exista si le vor ajuta sa-si puna in practica toata creativitatea! Pentru ca da, acum
vedem cine poate si cine nu poate!" a spus Ilinca Vandici.


Catalin Botezatu a declarat ca abia asteapta sa le vada in actiune pe cele 11 concurente si a marturisit ca are asteptari foarte mari de la toate fetele.


"Eu am asteptari foarte mari pentru ca nu sunt niste concurente oarecare, sunt niste castigatoare din alte sezoane, iar acum fiind vorba de "Bravo, ai stil! All Stars" am niste pretentii extraordinare de la ele! Voi fi foarte drastic cu ele!", a spus Catalin Botezatu.

 

 

Taguri: