Nimic nu ne impiedica in aceasta saptamana! Schimbari pe plan astrologic! Iata ce anume ne rezerva astrele in prima saptamana a lunii octombrie!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2017, 16:31

Se pare ca Gemenii si Balantele sunt cele mai favorizate zodii!

Vom avea o saptamana in care trebuie sa facem curatenie in viata noastra. Suntem mult mai siguri pe noi, de ceea ce ne dorim si de ceea ce pastram, insa incepe o perioada in care ne sortam lucrurile in viata noastra si lasam in urma tot ceea ce ne-a suparat anul acesta.
In aceasta saptamana, berbecii vor avea de castigat din colaborarea cu cineva apropiat. Acestia sunt individualisti si iau decizii singuri.


Taurii isi dezvolta foarte bine personalitatea, sunt oameni cu un simt al valorilor foarte dezvoltat, iar acum castiga bani si se simt apreciati.

Racii sunt mai emotionali din fire dar au la baza un temperament foarte puternic si simt nevoia sa se detaseze de trecut si ca vor sa cladeasca ceva nou. Nativii raci trebuie sa isi pastreze calmul in relatia cu sefii.
Leii vor munci intens pentru rezultate si progrese pe plan profesional si pot petrece momente frumoase alaturi de familie.

Fecioarele sunt foarte critici de regula. Acestea se vor bucura in scurt timp de castiguri noi, dar au nevoie de un pic de vacanta. Afla previziunile celorlalte zodii:

 

Taguri: