Nimeni nu se astepta la asta din partea lui Fuego! Incepe o colaborare cu un artist celebru! Iata despre cine este vorba si ce stil de muzica vor aborda!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 nov 2017, 17:06

Paul Surugiu a primit in dar un sacou special pe care a promis ca il va purta in spectacolele din turneul ce urmeaza sa il inceapa.

Prezent in platoul "Teo Show", Fuego a dezvaluit se pregateste sa plece intr-un mare turneu, intitulat "Scrisoare de decembrie", cu ocazia sarbatorilor de iarna, pe care anul acesta il va sustine in 25 de orase din tara. Artistul a subliniat ca spectacolul aduce sarbatoarea magica a Craciunului si ca prima reprezentatie va fi pe 4 decembrie, la Brasov, dupa care vor urma in Timisoara, Cluj, Iasi si alte orase, culminand cu Bucurestiul.

"Imi doresc foarte mult sa fie un spectacol de sarbatoare asa ca va astept in orasele mari din Romania, cu toata dragoste, doua ore de muzica live, alaturi de orchestra mea!", a spus Paul Surugiu.

Fuego a dezvaluit ca va colabora in viitorul apropiat cu unul dintre artistii tineri, care s-a remarcat printr-un talent deosebit si a avut o evolutie frumoasa in lumea muzicala.

Este vorba despre Andrei Leonte. Iata ce proiect inedit pregatesc cei doi artisti:

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!