Multa lume se intreaba ce fac participantii de la EXATLON atunci cand nu sunt filmati. Radu a facut dezvaluirea: uite cum isi petreceau Razboinicii timpul liber

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 mar 2018, 17:04

Ritmul si conditiile dure de la EXATLON se vad in fiecare editie.

Atat Faimosii cat si Razboinicii primesc o cantitate limitata de mancare, depun mult efort fizic si nu au acces la produse de ingrijire personala, singurul lucru cu care li s-a permis sa intre in camp fiind pasta si periuta de dinti.

Competitia este intensa la televizor, insa multa lume se intreaba ce fac concurentii in timpul lor liber, atunci cand nu concureaza pe trasee.

Raspunsul l-a oferit Radu, fost Razboinic, care a povestit ce a facut echipa lui timp de mai multe seri, dupa competitie.

El a dezvaluit ca s-au distrat cu totii copios punand in scena o replica a emisiunii "Teo Show".

Radu a marturisit ca Razboincii faceau acest lucru si pentru a-si invinge teama de camerele de luat vederi pe care unii dintre ei o aveau- aici a dat-o exemplu pe Rafaela.

Iata ce a declarat Radu:

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!