Moartea Denisei Raducu a lasat in urma familia, iubitul si prietenii sfasiati de durere! Cei mai buni prieteni ai artistei isi iau ramas bun de la cea care a fost Denisa! Era scris in astre ca Denisa isi va gasi sfarsitul atat de devreme?

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2017, 16:39

Un zambet frumos, o privire calda, o fire optimista si un munte de buna dispozitie, asa va ramane Denisa Raducu in amintirea tuturor celor care au cunoscut-o fie ca prieten, ruda sau doar ca artista.

 

"Vorbim des despre casatorie si despre copii! Ne-am dotri de la doi in sus!", spunea Denisa in urma cu cateva luni.
Denisa isi iubea muzica si adora sa calatoreasca si sa fie mereu o aparitie de neuitat. In urma cu cateva luni a fost diagnisticata cu cea mai crunta afectiune a ficatului cu care s-a luptat cu toate puterile, sperand pana in ultima clipa ca o va invinge.
Familia tinerei artiste a incercat prin toate mijoacele sa o salveze, apeland la serviciile medicale din Austria si din Romania, insa boala a actionat rapid si dupa trei luni de chin si de dureri crunte, a fost rapusa.

"Va iubesc pe toti si va multumesc! Sper sa ne revedem de dimineata! Daca nu, oricum ne vom mai vedea!"

Cei care au cunoscut-o pe Denisa regreta enorm disparitia artistei. Iata ce detalii uluitoare au devaluit acestia despre Denisa Raducu:

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!