Marinela Chelaru, viata dupa infarct! Actrita a povestit prin ce momente dificile a trecut si cat de mult i s-a schimbat viata! Iata povestea ei cutremuratoare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2018, 16:55

Marinela Chelaru, candva pe val cu Grupul "Voua" si azi in depresie dupa ce a ramas fara contract.

Marinela Chelaru a trecut prin cea mai neagra perioada a vietii sale, dupa ce a suferit o operatie la tiroida si apoi un infarct. Actrita se afla inca in perioada de recuperare si sufera enorm ca nu a reusit sa se intoarca pe scena.

Invitata in platoul "Teo Show", Marinela Chelaru a vorbit despre momentele terifiante prin care a trecut anul acesta, care au marcat-o profund.


"Cand ziceam si eu ca slabesc, mi-a luat-o razna pitpalacul. Nu cred ca e de la slabit, oricum, o luasem incet, am fost la medic. Cu tiroida am avut probleme cand mi-au murit parintii. A explodat, am aranjat-o, a treia zi am fost acasa!", a spus Marinela.

"Inima nu ma deranja. Aveam probleme cu tensiunea. Din cauza grasimii aveam si diabet. Normal! A fost o delasare din partea mea, o indolenta.
Lumea imi zicea ca imi pierd farmecul daca slabesc. Slabisem 36 de kilograme dupa problemele cu tiroida, ajunsesem la greutatea din tinerete. Mi-am propus sa slabesc, ca prea eram nesimtita, imi era rau. Nu faceam foamea! L-am intrebat pe dl doctor, voiam sa merg la nutritionist. Mi-a zis ca nu am nevoie, sa renunt la grasimi, dulciuri si paine. Si am slabit 15 kilograme!", a adaugat Marinela Chelaru.
In prezent Marinela Chelaru a declarat ca trece prin momente dificile din punct de vedere financiar deoarece in ultimele luni nu a reusit sa revina pe scena si singurul venit al familiei
este cel al sotului ei.


"Lumea zice ca am bani. I-am si spus la un moment dat unui taximetrist: 'Nu ma face sa te blestem sa ai banii mei, te rog eu frumos!'. Noroc ca am un crestin langa mine. Traiesc de pe urma sotului. Atat! Suntem impreuna de 40 de ani si nu il vazusem plangand. A plans saracul. Era sa ma piarda! Anestezistul venise sa imi spuna ce riscuri sunt.
Mi-a fost greu cand am aflat ca as putea sa mor!", a mai spus Marinela Chelaru.

 

Taguri: