Ilinca Vandici, pusa la zid de fanii sai, pentru ca a plecat in vacanta fara fiul ei! Iata ce comentarii rautacioase au deranjat-o cel mai mult si cum a raspuns vedeta tuturor criticilor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2018, 18:47
Foto(6)

Prezentatoarea TV, dezmagita de vacanta petrecuta in Thailanda! Iata de ce nu a fost pe placul ei!

Dupa multe luni de filmari pentru show-ul "Bravo, ai stil!", Ilinca Vandici a decis sa plece impreuna cu sotul ei intr-o binemeritata vacanta.

Cei doi indragostiti au ales sa se relaxeze departe de tumultul capitalei, intr-o destinatie exotica, Thailanda, unde s-au bucurat de soare, apa oceanului, insa nu a fost totul chiar asa cum si-au imaginat ei initial.

"Vorbim despre multe insule, de apa oceanului, de vegetatie exotica, nimic! Plaje murdare, putine, am plecat in fiecare zi cu barca de pe insula noastra, inspre alte insule in incercarea de a gasi
acel paradis feeric, vazut in poze! Ceva gen Eforie Nord, in 1990! Mizerie mare rau de tot, gandaci! Ceea ce m-a socat pe mine a fost, prostitutia! Erau peste tot oferte, trageau efectiv de oameni!", a spus Ilinca.

Ilinca a marturisit ca au deranjat-o enorm criticile care i s-au adus pe contul ei de socializare si a incercat sa le explice de ce a ales sa plece in vacanta doar alaturi de sotul ei, subliniind faptul ca desi este o mamica devotata a simiti nevoia unei evadari, unei relaxari profunde, departe de casa.

"Eu stiu cate nopti am petrecut cu copilul meu, cate biberoane, cate scutece, eu stiu cate cantece, eu stiu ce fac cu el, stiu programul de dimineata, pranz si seara. Pot sa dau un test. Nu sunt mama perfecta, insa incerc sa fiu perfecta si acasa si la la munca!", a spus vedeta cu ochii in lacrimi.

 

Taguri: