Ilinca Vandici, emotii si lacrimi de fericire! Vedeta se marita si isi boteaza fiul peste cateva saptamani! Iata cum se pregateste si ce rochii de mireasa va purta!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2017, 17:09

Prezentatoarea TV traverseaza o perioada extrem de fericita dar incarcata cu emotii.

Ilinca Vandici traverseaza o perioada foarte incarcata si emotionanta din viata sa deoarece se pregateste intens de nunta, dar si de botezul fiului ei, Zian.

"E un eveniment dublu, face "nuntez" si nunta si botez si cum ii sade bine unei prezentatoare de emisiune cu stil si despre stil e musai sa am si tinute in concordanta cu postura in care ma aflu in fiecare zi!", a spus Ilinca.

Frumoasa prezentatoare TV a marturisit ca nu si-a proiectat inca in minte un anume model de rochie si nici nu a visat la acest moment, asa cum fac de regula cele mai multe femei.

"Eu vreau sa fiu speciala si trebuie sa fiu speciala, drept urmare nu puteam sa aleg un loc mai bun!", a spus Ilinca Vandici. 

Aflata pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta, Ilinca a hotarat deja sa mearga in atelierul unui designer celebru, Andra Turcanu, care se pare ca se va ocupa de realizarea rochiilor pe care le va purta vedeta pentru dublul eveniment. Iata ce modele a preferat sa probeze Ilinca si care dintre ele o avantajeaza mai mult:

 

Taguri: