Gabriela Cristea mai are cateva zile si naste! Astazi a facut ultimele cumparaturi pentru fetita ei! Afla daca ii este frica de nastere si ce detalii mai are de pus la punct!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2017, 17:12

Intr-o forma de zile mari, viitoarea mamica a luat toate raioanele la puricat, in cautarea hainelor ideale pentru fetita sa!

Dupa multe eforturi si chinuri, Gabriela Cristea mai are putin pana va da nastere acestui miracol, pe care si-l dorea de foarte mult in viata sa.
Cu doar cateva zile inainte de marele eveniment, viitoarea mamica a mers intr-un magazin cu hainute pentru copii, pentru a face ultimele cumparaturi necesare copilului ei.
Intr-o forma de zile mari, Gabriela Cristea a trecut in revista fiecare raion cu rabdare si a analizat cu atentie produsele destinate bebelusilor.

"Da! Nu ca ma tem, sunt terifiata de-a dreptul, pentru ca trebuie sa fac cezariana! Eu as fi vrut sa nasc natural insa din pacate am niste probleme de sanatate! Am o trombofilie si fac niste tratamente care imi subtiaza sangele si atunci la nastere ar fi existat riscul unei hemoragii!", a spus Gabriela Cristea.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!