E panica mare! Rochia de mireasa a Ilincai Vandici inca nu e gata! Cu doar doua zile inainte de nunta, frumoasa prezentatoare TV nu are tinutele pregatite! Iata cum arata una dintre cele trei rochii pe care le va purta vedeta si cum decurg ultimele pregat

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2017, 17:15

Ilinca Vandici este coplesita de emotii inainte de cele doua mari evenimente din viata sa!

Aflata pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru cele doua evenimente importante din viata sa, Ilinca Vandici a marturisit echipei "Teo Show" ca se simte epuizata si coplesita din cauza agitatiei si a grijilor din ultima vreme.

"M-au epuizat pregatirile. Nu mai stiu cum pot cu toate: cu hainele pentru toata lumea, alege aranjamentele, scaunele, florile, mancarea, bautura! E panica! Andrei are tinute, bebe are tinute! Ilinca are doar idei de rochii, dar cu ajutorul lui Razvan Ciobanu poate reusesc sa am rochita pentru duminica! Si am si racit", a spus Ilinca

Vandici.

"Andrei e relaxat, nu am interdictii, nu e un barbat nebun. A stiut ce ia. M-a cautat multa vreme si acum ca m-a gasit, ar fi culmea sa ma lase. Nici nu stiu care e norocosul: eu sau el? Am spus inca de pe vremea cand am fost ceruta ca nu voi fi o mireasa alba, clasica, am ales cu totul altceva: ca model, culoare.

Sper sa fiu o mireasa draguta si sa primesc un "Bravo, ai stil!". Era dubios sa fiu cu voal la botezul lui bebe. Nu ma vad o mireasa clasica. Asta e varianta perfecta!", a adaugat Ilinca.

 

Taguri: