Diana Belbita, despre concurentii de la Exatlon si relatia cu Ernesto, castigatorul Exatlon Mexic! Iata cum si-a caracterizat fostii colegi si ce relatie are acum cu mexicanul Ernesto!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mai 2018, 17:18
Foto(8)

Diana Belbita a vorbit deschis despre tot ceea ce a insemnat pentru ea, experienta Exatlon.

Protagonista rubricii "Test de vedeta" din aceasta saptamana, Diana Belbita a vorbit deschis despre ceea ce a trait in Republica Dominicana si cat de mult i-a schimbat viata experienta Exatlon.

"Raspund sincer si prompt: da, imi doream sa raman! Eu nu am vrut sa plec de atunci, dar daca asa a fost sa fie, pana la urma asta e! Nu stiu, eu sper ca voi merge din nou acolo, poate intr-un sezon urmator!", a spus Diana Belbita.

Desi a parasit competitia mult prea devreme, in urma voturilor publicului, Diana Belbita a continuat sa isi sustina fostii colegii din Echipa Faimosilor si a marturisit ca isi doreste enorm ca Larisa sa castigatoarea marelui premiu Exatlon.


 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!