Cristina Spatar si-a vandut ceasul de aur pentru a demara o noua afacere! Iata in ce domeniu isi incearca norocul vedeta!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 iul 2017, 15:54

Cristina Spatar s-a reinventat dupa divort si merge din nou la scoala!

Desi a trecut prin cea mai cumplita perioada a vietii sale, Cristina Spatar a declarat ca a reusit sa-si vindece sufletul si mai mult decat atat a incercat sa se reinventeze si sa se dedice copiilor si profesiei sale.

De curand, artista s-a intors la prima sa dragoste, muzica si a reusit sa realizeze o noua piesa, dupa o pauza de aproape un an, pe care a lansat-o in premiera in platoul "Teo Show" si de care este foarte mandra.

Cristina Spatar a acceptat provocarea lui Bursucu de a raspunde celor mai indiscrete intrebari despre viata sa personala. Aceasta a recunoscut ca isi doreste sa apara un barbat in viata sa, care ar trebui insa sa corespunda standardelor sale: "Am nevoie de o persoana calma si rabdatoare!".

"Sunt mult, mult mai bine! Mai am putin si imi deschid propriul meu magazin, iar in septembrie si deschid si atelierul! Dupa furtuna vine si soarele! Mi-e bine cum sunt!", a spus Cristina Spatar.

 

Taguri: