Colonelul Tevfik, un personaj remarcabil in serialul "Patria mea esti tu"! Celebrul actor Onur Saylak este unul dintre cei mai apreciati actori si regizori din Turcia!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2017, 17:28
Foto(4)

Onur Saylak a avut o viata personala destul de tumultoasa care a de curand a culminat cu despartirea de sotia sa, actrita Tuba Buyukustun.

Desi pozau mereu intr-o familie fericita, actrita Tuba Buyukustun (35 ani) a divortat de sotul ei, Onur Saylak (40 ani), unul dintre cei mai apreciati actori si regizori din Turcia.

Tuba Buyukustun si Onur Saylak s-au casatorit in 2011 si au doua fetite, gemene, Maya Saylak si Toprak Saylak, in varsta de sase ani. Se pare ca relatia celor doi actori nu a mers niciodata prea bine dovada stau zvonurile aparute in presa despre divort inca din urma cu  cativa ani.

Ultima oara, in februarie, acest an, cei doi au anuntat iarasi ca divorteaza. Totul s-a terminat pe 5 iunie, in faya judecatorului care a decis sa pună capat mariajului.

Cei doi actori au ajuns la o intelegere, iar divortul s-a pronuntat cu acordul sotilor. In urma divortului, cele doua gemene au ramas in custodia mamei, insa presa a speculat faptul ca Onur Saylak ar dori sa intenteze un proces pentru custodia micutelor.

 

Taguri: