Christian Sabbagh:"Sate intregi sunt pustii. Noi suntem in razboi noi cu noi de 25 de ani! Sunt localitati fara picior de copil." Urmareste din aceasta seara, de la ora 18:45, un reportaj emotionant din campania:„Salvati satele copilariei”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 iul 2018, 17:13

" Noi incercam sa ii sensibilizam pe cei pusi acolo..." a spus Christian, in direct la Teo Show.

Incepand din aceasta seara, de la 18:45, Christian Sabbagh va asteapta sa urmariti reportaje emotionante despre lumea satelor care se sting.

Locurile unde multi dintre noi si-au petrecut copilaria au ramas in paragina, cu cativa batrani aproape captivi in casele care stau sa se prabuseasca. Prea putini dintre ei se mai bucura acum de vizitele copiilor sau ale nepotilor.

Ulitele care candva rasunau de glasurile micutilor, de  larma oamenilor care plecau sau veneau de la munca sunt acum inghitite de singuratate si de o liniste nefireasca.

Copiii, nepotii au plecat de foarte timp, nimeni nu se mai intoarce acasa, sa se stabileasca acolo.
De ce ne mor satele, unde se duc copiii cand se duc si de ce aleg sa nu se intoarca?  Nu pierdeti o serie de reportaje emotionate, de luni pana vineri, la Stirile Kanal D: „Salvati satele copilariei”. Dincolo de demersul descriptiv, echipa Stirilor Kanal D trage un semnal de alarma si cauta solutii impreuna cu cei care detin parghiile schimbarii.

 

Taguri: