Cele mai cunoscute blonde din muzica populara, provocari inedite in platoul "Teo show"! Iata cum s-au descurcat Emilia Ghinescu, Geta State, Brandusa Covalciuc, Lorenna si Ornela Pasare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2018, 16:19

Artistele blonde ale muzicii populare au gustat bancurile cu blonde.

Prezente in platoul "Teo Show", cantaretele de muzica populara au acceptat provocarea lansata deTeo si Bursucu de a raspunde celor mai indraznete intrebari, dar si celor mai inedite probe.

Intrebate daca au ales sa fie blonde sau a fost o conjunctura de moment, artistele au raspuns cu sinceritate ca nu s-au gandit niciodata ca aspectul fizic va contribui la realizarea unei imagini de vedeta.

Acestea au recunoscut ca marele lor succes a venit datorita talentului lor si nu a felului in care au aratat de-a lungul timpului.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!