Catalin Cazacu, marturisiri de la mare! "Cel mai frumos rasarit este cu..." Iata ce face faimosul in afara filmarilor pentru emisiunea "Cash taxi"!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2018, 17:47
Foto(4)

Catalin Cazacu a vorbit despre modul in care decurg filmarile pentru emisiunea "Cash Taxi" dar si despre ceea ce face in timpul liber la mare.

Desi de cateva saptamani se afla la mare, unde filmeaza pentru emisiunie "Cash Taxi" care va fi difuzata in curand la Kanal D, Catalin Cazacu imbina utilul cu placutul. Fostul concurent de la Exatlon a marturisit ca munceste mult in ultimul timp, insa adora ceea ce face.

"Cea mai mare surpriza a mea si sper si a voastra cand o sa vedeti emisiunea, sunt oamenii pe care i-am gasit si care s-au suit in taxi! Fetele alea ale lor cand realizau unde sunt, faptul ca ma recunosteau, relaxarea lor si faptul ca au castigat bani, m-au
dus si pe mine la niste stari, pe care nu credeam ca le voi trai, pentru ca e un proiect nou pentru mine!", a spus Catalin Cazacu.

Pe de alta parte, Catalin a declarat ca ori se cate ori are putin timp liber, fuge rapid pe plaja si practica diverse sporturi pe apa, de care este pur si simplu indragostit.

 

Taguri: