Catalin Botezatu dezamagit de faptul ca s-a ingrasat si ia atitudine! Designerul vrea sa slabeasca sase kilograme! Afla la ce metode inedite a recurs si ce dieta va urma!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2017, 16:55

Catalin Botezatu este mandru de noua sa colectie, estivala, pentru barbati si a devaluit care sunt trendurile momentului!

Intrebat de Teo de ce isi doreste sa mai slabeasca inca sase kilograme in conditiile in care arata perfect in viziunea multora, Catalin Botezatu a marturisit ca si-a propus sa faca acest lucru deoarece el reprezinta o imagine, este o persoana publica si se simte dator sa arate perfect si sa fie un model demn de urmat.
"Pentru ca sunt o imagine, sunt o persoana publica, un brand si sunt un exemplu permanent si atunci trebuie sa arati intr-un fel si doi este sanatos! Cred ca cel mai important este sa ne educam copiii sa manance sanatos! Eu mananc pe

orele zilei! Dimineata poate fi o omleta, pote fi un peste, apoi intre mese mai iau o gustare, apoi vine pranzul, dupa pranz o alta gustare si masa de seara cu chestii romanesti sau exotice! Nu trebuie sa mergem spre extreme! Omul are nevoie de mese mici si dese! Si sa nu mai mancam dupa ora 21:00!", a spus Botezatu.
Designerul a venit in platoul "Teo Show" cu cea mai noua colectie a sa, cea estivala, pentru barbati si pentru femei.
Catalin Botezatu este foarte mandru de creatiile sale casual: