Bursucu, gest emotionant, in direct! Iata cum a reactionat prezentatorul TV cand a dezvaluit ca va deveni tatic de fetita si a vazut pe ecran ecografia cu chipul bebelusului sau!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 mai 2018, 17:44

Bursucu este in al noulea cer de cand a aflat ca va deveni tatal unei fetite.

Bucurie imensa pentru Bursucu! Acesta a anuntat in "Teo Show", ca va deveni, in curand, tatic pentru prima data! Iubita sa, Andreea, cu care are o frumoasa relatie de dragoste de sase ani, este insarcinata in sapte luni. Cei doi asteapta cu emotie venirea pe lume a fetitei lor.  
Indragitul prezentator de la “Teo Show” asteapta nerabdador sa inceapa schimbatul scutecelor, al biberoanelor si suzetelor. “Sper sa ma descurc, am sentimentul ca totul va va decurge excelent in continuare, Andreea nu a avut nicio problema pana acum, nu a avut nevoie de absolut nimic, in afara de controalele obligatorii

in cazul unei sarcini", a adaugat, cu bucurie, Bursucu.
Bursucu a fost de-a dreptul coplesit de emotii in momentul in care pe marele ecran din platoul "Teo Show" a aparut ecografia cu chipul bebelucului sau. Primul impuls al prezentatorului TV a fost sa se apropie de ecran si sa o sarute cu drag.
"Bursucu este tatic! Stai sa pupe tata pe el de bebelus! Imi tremura mainile! Tot ce mai pot sa spun in momentul asta este: <<Iubire, te iubesc si iti multumesc!>>", a spus Bursucu.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!